top of page
Tarwe veld
Kleintje BorgSfeer 2024
Menu

 

 

Openingsmenu
vrijdag 10 mei - 18.00

Vanavond kookt Arjan Noot van Hotel Restaurant Termunterzijl het openingsmenu. Een drie gangen menu, gemaakt van zoveel mogelijk producten uit de regio. 

Voor:
Bosuiensoep met brood van de Graanrepubliek uit Bad Nieuweschans (V)

 

Hoofd:

Stoofpan kip

Stoofpan curry kokos (V)

Aardappelgratin
Weckpot gevuld met frisse sla

Gemengde groentes
 

Na:

Vla surprise
(Voor veganisten is er een speciaal nagerecht)

Weekendmenu
zaterdag 11 mei - 18.00

Het driegangenmenu is in Italiaanse sferen. Het wordt verzorgd door Buurman & Buurman, de eetwinkel die bekend staat om de lekkerste pizza’s van Groningen!

Voor:

Gegrilde tomaten-paprikasoep (V)

Hoofd:

3 pizza punten (vlees & V)
Salade
Brood & dips

 

Na:

Cheescake
(Voor veganisten is er een speciaal nagerecht)

 

 


𝗟𝗘𝗧 𝗢𝗣❗️Allergieën kun je doorgeven als je een ticket bestelt.
Vergeten? mail dan naar borgsfeer@hotmail.com

bottom of page