Kleintje BorgSfeer 2024
Menu
Openingsmenu
vrijdag 10 mei - 18.00
Vanavond kookt Arjan Noot van Hotel Restaurant Termunterzijl het openingsmenu. Een drie gangen menu, gemaakt van zoveel mogelijk producten uit de regio.
Voor:
Bosuiensoep met brood van de Graanrepubliek uit Bad Nieuweschans (V)
Hoofd:
Stoofpan kip
Stoofpan curry kokos (V)
Aardappelgratin
Weckpot gevuld met frisse sla
Gemengde groentes
Na:
Vla surprise
(Voor veganisten is er een speciaal nagerecht)
Weekendmenu
zaterdag 11 mei - 18.00
Het driegangenmenu is in Italiaanse sferen. Het wordt verzorgd door Buurman & Buurman, de eetwinkel die bekend staat om de lekkerste pizza’s van Groningen!
Voor:
Gegrilde tomaten-paprikasoep (V)
Hoofd:
3 pizza punten (vlees & V)
Salade
Brood & dips
Na:
Cheescake
(Voor veganisten is er een speciaal nagerecht)
𝗟𝗘𝗧 𝗢𝗣❗️Allergieën kun je doorgeven als je een ticket bestelt.
Vergeten? mail dan naar borgsfeer@hotmail.com