top of page
Tarwe veld

Kleintje BorgSfeer

Op 10 & 11 mei 2024  wordt voor de 3e keer het pop-up theater opgebouwd in Borgsweer. Deze keer weer in de boerenschuur op Borgsweer 12. 

Zowel vrijdag als zaterdag staat er een avondvullend programma met muziek, cabaret, verhalenvertellers en een heerlijk menu voor je klaar.

Voor dit evenement vragen we entree van € 32.50 p.p. per avond. Hiervoor word je de hele avond in de watten gelegd. De drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Voor 50 euro heb je dubbelpret! Want dan kun je twee dagen aanschuiven voor het eten en een avond vol vertier!

 LET OP! 

Helaas kun je niet meer mee eten. Gelukkig is er nog wel plek in het theater. Je bent welkom om 19.30. Voor een ticket zonder menu betaal je 25,-. Een passe partout zonder menu kost 42,50.

Programma in het kort
vrijdag1.png

17.30 inloop
18.00 aan tafel met live muziek van Sennalive
20.00 Marjan Brouwers en Maike van der Kooij, presenteren hun boek en schilderijen over het ambonezenbosje in de Carel Coenraadpolder
20.45 Bert Hadders, een selectie uit zijn meer dan honderd Groningstalige liedjes 22.00 Steeby, hiphop met een jazzy, funcky & soul sound.

Lees hier meer over het programma of bestel gelijk jouw tickets.

zaterdag1.png

17.30 inloop
18.00 aan tafel met live muziek van Just us & Co
20.00 Anne Jan Toonstra, cabaret
21.15 Anne Jan Toonstra, muziek van zijn debuutalbum met band, o.a. viool en cello
22.30 De Lantings, coverband waarbij de voetjes van de vloer kunnen.

Lees hier meer over het programma of bestel gelijk jouw tickets.

Alles op een rijtje

Op vrijdag en zaterdag beginnen we om 18.00 uur. Wanneer je met de auto komt kun je deze parkeren op de aangegeven plaatsen in het dorp.

Als je niet mee eet ben je welkom om 19.30.

Bij aankomst scannen wij de toegangskaarten. Deze kunnen ook vanaf de mobiele telefoon afgelezen worden. Daarna kun je plaatsnemen aan de lang gedekte tafels voor een heerlijk drie gangen menu.

Er is op beide avonden ook een vegan en vegetarisch gerecht. Allergieën moeten worden doorgegeven.

Muntjes voor de drankjes kun je kopen in het blauwe karretje. Een munt kost 2,50. Deze kun je ook middels pin afrekenen.

Wanneer de artiesten er klaar voor zijn geven wij aan dat je naar de theaterzaal kunt gaan. Hier zijn voldoende zitplaatsen.

Tussen de voorstellingen zijn pauzes. 

Op beide avonden kan er tijdens het laatste swingende optreden ook plaats gemaakt worden om te dansen.

borgsfeer.png

Adres theater Kleintje BorgSfeer

Borgsweer 12, 9949PB Borgsweer

Sponsoren & partners
sponsors 2024.png
bottom of page