Het Kanaal
Het Kanaal

Het Kanaal is een interdisciplinair kunstzinnig gezelschap uit Noord-Nederland dat met een bescheiden blend van muziek, poëzie en theater een grove impressie van de Nederlandse waterstaat en haar bevolking schetst. Muzikale invloeden van Tom Waits, Radiohead en Spinvis sijpelen door de liedjes. Tijdens BorgSfeer speelt Het Kanaal een interactieve versie van de voorstelling GEMAAL.

press to zoom
DE VERHALER
DE VERHALER

Arjen Siebel uit Alphen aan de Rijn vertelt al zijn hele leven VERhalen. Sinds 2009 is hij als de VERhaler actief, als meesterverteller. Hij heeft een voorliefde voor bijzondere locaties. Van het theaterpodia tot bosvakken. Van het bostheater Terschelling tot de boot naar Vlieland tijdens Into The Great Wide Open; van huiskamers tot een hele trits aan buitenfestivals. Hij is graag verteller zoals verhalenvertellers horen te zijn; een podium slechts gevuld met woorden.

press to zoom
Theaterpret
Theaterpret

Als kind al was mijn favoriete bezigheid verkleden. Heerlijk in de huid kruipen van een ander, mezelf een prinses wanen of een beroemde popster, of een dier of.…., werkelijk alles kon in mijn verbeelding. TheaterPret maakt theater voor mensen, met mensen en tussen mensen. Ontroerend, wonderlijk, humoristisch, een beetje gek, een beetje serieus maar steeds op eigen wijze.

press to zoom