top of page
Steeby
Steeby

Steeby (echte naam Jesse Kortenschijl) is Gronings rapper, zanger en producer. Je kunt de muziek van Steeby omschrijven als een fusie van hiphop, jazz en funk. In zijn teksten staat vaak de kracht van de mens centraal, waarbij persoonlijke ervaringen worden omgezet tot levenslessen en de combinatie tussen filosofie en Groningse nuchterheid wordt gezocht. Steeby treedt op met een 8-koppige liveband. Je kunt in ieder geval een hoop positieve, swingende energie verwachten!

press to zoom
Het kanaal
Het kanaal

Het kanaal is een biodynamisch kunstenaarscollectief dat zich boven alles bezig houdt met de verbinding tussen mensen onderling en mens en de natuur. Het Kanaal, 6 zeer getalenteerde jonge artiesten, maakt theatrale muzikale voorstellingen. Met een bescheiden blend van muziek, poëzie en theater, vertelt Het Kanaal het buitengewone verhaal van de moderne jongere.

press to zoom
Small Town Bandits
Small Town Bandits

Small Town Bandits maakt sinds 2016 folk- en popmuziek. In 2018 speelden ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Hun muziek werd opgepakt door radio 2 en 3FM. Nu staan ze in de startblokken om de wereld te verrijken met hun warme geluid en dromerige meerstemmigheid in geweldige eigentijdse popsongs.

press to zoom
Pé & Rinus
Pé & Rinus

In 2020 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het podium. Ook in 2022 gaan Frank en Peter weer regelmatig vrolijk het podium op. Er komt een tiental splinternieuwe nummers voorbij, speciaal geschreven voor het dubbeldikke jubileumjaar, maar daarnaast wordt elke avond natuurlijk een keuze gemaakt uit het grote aantal oude Pé & Rinus-favorieten.

press to zoom
Rosa van Bommel
Rosa van Bommel

Rosa van Bommel maakt Nederlandstalige poëziepop die je doet dansen op het randje van ongemak. Met negentien jaar oud en een filosofische blik op de wereld, schrijft ze over onze vervangbaarheid, bewijsdrang, en hetgeen alles verbindt: liefde. Haar muziek doet denken aan Spinvis, Wies, Wende Snijder, maar ook het vroegere lugubere poëzie-duo van haar vader is een inspiratiebron. Ze bevraagt alles, en neemt het godzijdank niet te serieus.

press to zoom
Wat-Aans!
Wat-Aans!

Wat Aans! bestaat uit een stel rappende sjompen, FiezeRik (Rik Baptist) en De Beunhaas (Teun Heuvel). Twee ongelooflijk houterige, knullige boeren die eigenlijk niks kunnen. Sinds enkele jaren is Jeroen Russchen de producer (die ook niks kan) die tijdens shows mee gaat om te dj'en. Al met al, het is niks en juist dat maakt ze de moeite waard. Vooral niet zoeken naar die klootnherrie zoals Trilploat, Sjomp of WOAROMDATTEN!? Wees zuinig op uw oren.

press to zoom
Them Dirty Dimes
Them Dirty Dimes

Old-fashioned jazz, blues en gypsy… Deze Groningers halen hun inspiratie van vóór de oorlog en mengen dat met moderne invloeden. Them Dirty Dimes; swingend, nostalgisch en altijd verrassend.

press to zoom
Mixed Melodie
Mixed Melodie

Popkoor Mixed Melody is een gezellig en eigenwijs koor uit Appingedam o.l.v. Roy McKaren. Ze repeteren elke woensdagavond voor optredens en voor hun jubileumconcert. Plezier staat voorop, maar er wordt ook serieus gerepeteerd. ‘Uiteindelijk is er niets mooiers dan met ons koor optreden en de emotie te voelen en over te brengen op het publiek’.

press to zoom
Hans Hannemann
Hans Hannemann

De songs van de Groningse singer-songwriter, zanger, pianist en gitarist Hans Hannemann lijken rechtstreeks uit de seventies te komen, maar leveren niets in op originaliteit. Met zijn sterke teksten, donkere stemgeluid en pakkende melodieën klinkt de jonge ‘Outlaw Crooner’ authentiek én toegankelijk. In 2019 doet Hans mee aan The Voice of Holland. Daar schopt hij het ver in de TV show. Hij werd gelijk door BorgSfeer geboekt.

press to zoom
Inge van Calkar
Inge van Calkar

De Nederlandse Kylie Minogue, The Lady in White, Electropop fenomeen uit het Noorden. Er zijn veel manieren om Inge van Calkar te omschrijven, maar uiteindelijk is Inge vooral heel erg Inge van Calkar. Bospop, het roemruchte festival in Limburg, legt Inge en haar band vast voor de editie 2022. Op hetzelfde podium als Sting, Melissa Etheridge en Kensington zal Inge haar show kunnen laten zien. En dat is een show die je gezien móet hebben: “The Magical Rollercoaster live Experience Show”

press to zoom
dj Fonky D
dj Fonky D

Dj Fonky D speelt van Funk en soul tot disco en top 40! Dat wordt 100% de beentjes van de vloer.

press to zoom
bottom of page