Spelen in een band
Met De Rijdende Popschool ga je in een bandje spelen. Je mag kiezen of je gitaar wilt spelen, op de piano, op de drums of je gaat zingen. Je zult zien hoe snel je een leuk liedje kunt spelen.
Broodjes bakken
Je krijgt een stok die je eerst met een mesje mag afschrapen. Daar gaat een bolletje deeg omheen. Even boven het vuur houden en je hebt een lekker broodje. Een klodder jam erop en je kunt het lekker opeten.
Voorlezen
Tot zes uur s avonds lezen Hans en Henny elk uur een stukje uit een spannend verhaal. En dat kunnen ze heel goed!
Schilderen en timmeren
Met Atelier Merel kun je heerlijk schilderen en timmeren. Leef je lekker uit en maak de mooiste creaties.
Beat produceren
Hoe cool is dat! Vandaag ben jij de DJ! Met De Rijdende Popschool ga jij een beat produceren. Wie weet, Tiësto is ook zo begonnen.
Slackline lopen
25° Noord heeft tussen de bomen slacklines gespannen. Jij mag proberen of je de overkant kunt halen.
Vuur maken
Nee, je krijgt geen doosje lucifers of een aansteker. Vuur ga je vandaag zelf maken. Gelukkig weet 25° Noord precies hoe je dat kunt doen.
Harvey Mercera
Met Harvey Mercera kun je even al je energie kwijt. Hij weet als geen ander hoe je een geweldig geluid krijgt uit een emmer.
Clown Knipoog
Heb je ze al eens door de lucht zien zweven? Mocht je het zelf al mee beleven? Gigantisch veel en grote zeepbellen kan ze maken! Kleine en grote mensen vermaken. Elke keer, als ander typetje in de weer. Probeer ze te vangen in een netje of op je hand. En je bent in Knipoog's Zeepbellenwereld beland!
Pijl en boog schieten
Wees gerust, er zijn professionele pijl en boog schieters van 25° Noord, die precies weten hoe jij de Bulls Eye weet te raken.
Verkleden
In de Klik je Gek hoek hangen de mooiste verkleedkleren. Je mag je zelf behangen met juwelen en verven met make-up. Als je helemaal opgedoft bent kun je op de foto.
Show More