nieuwe terrein.jpeg

Over het Festival

In 2019 was de eerste editie van BorgSfeer. Dit sfeervolle eendaagse festival was een groot succes met zo’n 2500 bezoekers. De kracht van het festival zit in het lokale en regionale karakter.

 

Zo’n 70 vrijwilligers uit Borgsweer en de omliggende dorpen Termunten, Termunterzijl en Woldendorp hebben bijgedragen aan de gezellige uitstraling en uitvoering van het festival. Artiesten en horeca kwamen uit de omgeving en de regio.

 

Op twee podia traden zo’n 10 verschillende muzikale artiesten op, er was een taartenbakwedstrijd en voor de kinderen waren er veel uitdagende activiteiten.

2022

De tweede editie zal in 2022 in het teken staan van Het Wad. Er zal aandacht zijn voor ‘wadden’ kunst en naast de muzikale optredens zal er straattheater zijn, worden er verhalen verteld en zullen er weer diverse foodtrucks zijn met lekker hapjes en drankjes.

 

BorgSfeer zal deze keer plaatsvinden op een groot bosrijk festivalterrein met meerdere podia, waaronder een bij het Termunterzijldiep. Ook in 2022 zullen er weer veel leuke activiteiten zijn voor jong & oud, deze keer ook in samenwerking met waterschap Hunze en Aa’s en Stichting Het Groninger Landschap.