top of page
nieuwe terrein.jpeg

Over het Festival

In 2019 was de eerste editie van BorgSfeer. Dit sfeervolle eendaagse festival was een groot succes met zo’n 2500 bezoekers. De kracht van het festival zit in het lokale en regionale karakter.

 

Zo’n 70 vrijwilligers uit Borgsweer en de omliggende dorpen Termunten, Termunterzijl en Woldendorp hebben bijgedragen aan de gezellige uitstraling en uitvoering van het festival. Artiesten en horeca kwamen uit de omgeving en de regio.

 

Op twee podia traden zo’n 10 verschillende muzikale artiesten op, er was een taartenbakwedstrijd en voor de kinderen waren er veel uitdagende activiteiten.

2022

De tweede editie in 2022 staat in het teken van Het Wad. Er is aandacht voor ‘wadden’ kunst en naast de muzikale optredens is er straattheater, worden er verhalen verteld en zijn er weer diverse foodtrucks met heel veel lekkers. 

Dit jaar hebben we de taarten omgeruild voor een foto wedstrijd,

De winnaar werd op 15 april bekend gemaakt. Jelle Smit won met zijn prachtige foto de reis naar Ameland. Aangeboden door fotografie-reizen.nl.

 

BorgSfeer vindt plaats op een groot bosrijk festivalterrein met meerdere podia, waaronder één bij het Termunterzijldiep. Ook in 2022 zijner weer veel leuke activiteiten zijn voor jong & oud, deze keer ook in samenwerking met waterschap Hunze en Aa’s en Stichting Het Groninger Landschap.

bottom of page