termunterzeildiep.jpeg

Wie zijn wij?

De organisatie wordt volledig uitgevoerd door vrijwilligers. Naast de bedenkers zijn er zo’n 50 vrijwilligers die bij de voorbereiding en uitvoering helpen.

 

Petra Bos en Jetty Noordam-ten Have

Petra is grafisch vormgever. In 2017 zag ze iets over De Rijdende Popschool in de krant staan. Het leek haar leuk om ze ook naar ons dorp te halen. Ze heeft Jetty gevraagd om het samen met haar op te pakken. Zelf spelen ze ook in een van de bandjes.

Jetty heeft bij een agrarisch projectbureau en waterschap Hunze en Aa’s gewerkt waar ze o.a. projecten begeleide. Ze houdt van organiseren.

Samen zijn ze een goed team, ieder heeft z’n eigen specialiteit. Met hulp van adviseurs en enthousiaste vrijwilligers organiseren ze BorgSfeer.

Petra

Petra.jpg

‘Het leuke van het organiseren van een festival is dat je er zelf ontzettend veel van leert en ik kan mijn creativiteit erin kwijt. Het logo, de posters, de website, er is zoveel te maken. Verder doe ik de marketing via facebook en instagram en bedenk ik de inrichting van het terrein. Een hele mooie uitdaging!’

Jetty

jetty klein.jpg

‘Het is een festival van 1 dag, maar daaraan vooraf gaan maanden van voorbereiden, eerst met ons tweeën en daarna met een grote groep vrijwilligers. Een heel sociaal gebeuren met veel enthousiaste mensen. Het geeft me een goed gevoel dat ons idee ook gewaardeerd en gesteund wordt door veel gulle subsidiegevers en sponsoren.’