zeelucht.jpg

BorgSfeer 2021 gaat niet door!


We hadden er erg veel zin in. In een feest waar we elkaar weer konden ontmoeten, waar wordt gedanst, gepraat, gegeten en gedronken. Maar zoals het nu lijkt, zouden we in het meest gunstige geval met 100 mensen tegelijk bij elkaar mogen komen. Op 1.5 meter afstand, zonder eten en drinken. Het zou maar een vreemd festival worden…
 

Maar niet getreurd…

Alle prachtige plannen verplaatsen we naar het voorjaar van 2022! De exacte datum maken we later bekend.
We zien over een jaar meer kansen om weer een geweldig feest te organiseren met een mooi programma en veel zorgeloze mensen bij elkaar. Hopelijk zonder anderhalve meter afstand, zonder mondkapjes en desinfecterende handgel.

 

Als het meezit proberen we deze zomer nog een kleiner alternatief te organiseren. Hou daarom onze facebook, Instagram en deze website in de gaten.

 

Het Wad

De tweede editie zal in 2022 in het teken staan van Het Wad. Er zal aandacht zijn voor ‘wadden’ kunst en naast de muzikale optredens zal er straattheater zijn, worden er verhalen verteld en zullen er weer diverse foodtrucks zijn met lekker hapjes en drankjes. BorgSfeer zal deze keer plaatsvinden op een groot bosrijk festivalterrein met meerdere podia, waaronder één bij het Termunterzijldiep. Ook in 2022 zullen er weer veel leuke kinderactiviteiten zijn, deze keer ook in samenwerking met waterschap Hunze en Aa’s en Stichting Het Groninger Landschap.

Allemaal mooie plannen dus. Iets om naar uit te kijken! 

Blijf gezond en hou vol!!

 

Organisatie BorgSfeer
Petra Bos & Jetty Noordam