top of page
The Given Horse
The Given Horse

Radio 3FM noemde het 'Een stoerdere versie van Acda en de Munnik'. Frontmannen van dit duo zijn Marius van der Leij en Johannes Peetsma. Ze waren te zien in o.a De Wereld Draait Door, ZappLive, op Oerol en ook de Zwarte Cross is nu toegevoegd aan het rijtje. Tijdens Eurosonic/Noorderslag kregen ze lovende recensies van verschillende landelijke platforms. Eind 2015 wonnen ze de publieksprijs van de Friese PopAwards. In juni 2018 kwam een album uit genaamd ‘Morgen Stop ik echt'.

press to zoom
Bert Hadders
Bert Hadders

Bert Hadders was de afgelopen tien jaar voorman van de Nozems, waarmee hij vele noordelijke hits scoorde. Daarnaast schreef Hadders songs voor RTV Noord. Die komen aan bod in zijn nieuwe programma ‘Kokeleko’, maar natuurlijk horen we ook hits uit de tijd dat de zanger/gitarist nog speelde met De Nozems.Hadders wordt geflankeerd door de Drentse Stadjer Joost Dijkema. (Foto:Judith van der Meulen)

press to zoom
Sunroots
Sunroots

Sunroots is een negenkoppige formatie uit Groningen en is opgericht in 2017. Ze brengen een mix van reggae, pop, rock met elementen uit dub en funk. De band bestaat uit negen energieke muzikanten die van elke show weer een knallend feest maken. Onder de naam ‘The Rising Sun’ heeft de band al vele shows gegeven. Met nieuwe gezichten in de band en een eigen festival (Sunroots Festival) gaat het verder om poppodia en festivals wakker te schudden onder de naam ‘Sunroots’.

press to zoom
Vera's Charm
Vera's Charm

Uit een schuurtje in Oost-Groningen komt het gruizige indie-kwartet Vera’s Charm. Geïnspireerd door nachtelijke dwaaltochten, lege flessen en beatproza, maakt deze viermansformatie gedreven garagepunk met flarden psychedelica en shoegaze. Een vijftal liedjes is inmiddels opgenomen in datzelfde schuurtje en uitgebracht op cassette, getiteld ‘What Came Before’ (2018, Forlorn Hope).

press to zoom
Marsha
Marsha

De 19-jarige Marsha Boes is al zeker 10 jaar bezig met muziek maken. Begonnen op piano, voelt ze zich inmiddels comfortabel met een gitaar. Ze zingt Nederlandstalige en Drentse muziek, maar ze schrijft ook graag voor anderen. Ze maakt kleine, lieve liedjes, die gaan over het leven, de liefde, seizoenen; alles wat Marsha bezighoudt. Op BorgSfeer speelt ze samen met gitarist Koen Kruizenga.

press to zoom
The Scorpion Trail
The Scorpion Trail

Vers uit de oefenruimte en klaar voor hun eerste optreden hier op BorgSfeer. De band is bezig om hun debuut EP 'Gunwork' op te nemen in Twang Wolf studio met Hans Hannemann. Verwacht laidback rock&roll voor op de highway.

press to zoom
Lonneke Meijer en band
Lonneke Meijer en band

Lonneke Meijer is een singer songwriter uit Groningen. Ze zingt over persoonlijke gebeurtenissen en verpakt die samen met haar band in meeslepende popsongs.

press to zoom
Barry
Barry

Barry Bronsema kom uit een muzikale familie. Vanaf zijn 6e jaar is hij al met muziek bezig. Op zijn 16e jaar heeft hij zichzelf gitaar leren spelen. Hij werd sterk beïnvloed door zijn muzikale voorbeelden Eric Clapton en Mark Knopfler. Hij wilde niets liever dan gitaar spelen. Sinds een aantal jaren is hij zich meer gaan richten op akoestisch gitaar, dobro en cigarbox gitaar, waarbij vele genres zoals blues, folk, country, pop, ect de revue passeren.

press to zoom
CYNN
CYNN

CYNN een gevoelige singer-songwriter met energie. Na vele jaren het podium te hebben gedeeld met anderen, is het nu tijd om op eigen benen te staan. Omringd door haar space achtige sound brengt CYNN emotionele lounge nummers met een vleugje bevrijding. Geïnspireerd door o.a. Alex Vargas, Thomas Azier en Fleetwood Mac.

press to zoom
Merulsa
Merulsa

De zestien jarige Merel Bakker uit Uithuizen is een akoestische singer-songwriter in het genre easy listening/folkmuziek. Met haar unieke nummers weet zij onder de artiestennaam Merulsa het publiek op een bijzondere manier te raken. Met haar teksten vertelt ze verhalen over eigen ervaringen en laat ze zien hoe zij kijkt naar het leven en de wereld erom heen.

press to zoom
Puur!
Puur!

Vocalgroup PUUR! Bestaat uit 5 dames die veel plezier beleven aan het zingen en daarbij worden begeleid door muzikale duizendpoot Irene Freij. Puur is opgericht in 2016 en heeft haar repertoire inmiddels flink uitgebreid met een mix van prachtige ballads tot swingende popmuziek. Deze gezellige groep dames maken van elke repetitie en elk optreden een feestje!

press to zoom
bottom of page